Testpatrull

Fick fina recensioner från testfamiljen som provar nya mönstret på tunika, dock var den lite stor i halsen. Personligen känner jag att den nog ska kortas lite oxå... Blir att arbeta om mönstret något innan tunikan kommer ut i butiken.

"Härliga färger och skönt material, flickan här hemma blev väldigt glad. En skön tunika med favoriten "Olus" som kommer användas flitigt till våren. Passar till både jeans och strumpbyxor och blir mer klänningsslik med ett skärp i midjan."

Tack för hjälpen! =)Rosor och spets

 

 

Ett gäng rosiga vårmössor i dubbel trikå med spetsrosett finns nu i webbutiken. Svarta rosor finns i storlekarna 38-44, och rosa rosor i storlekarna 46-52. Mössorna kostar 140 kr/st och finns endast en i varje storlek. Välkomna in! Mössor och hårband i webbutiken
Gåvor till Neo

Idag skickade jag iväg ett litet lass med prematurkläder till Neo i Kalmar. Det är kläder som familjerna ska få vid hemgång. Kanske inte verkar så mycket för världen men för familjer vars vardag har pendlat mellan hopp och förtvivlan under lång tid kan denna lilla gest betyda så mycket.
Det är första insamlingen till Kalmar så hade inte så mycket på laget. Hoppas på mer till nästa omgång.RSS 2.0