Äntligen Pippityg!Nu har jag äntligen det populära "pippityget" bland mitt tygsortiment. Detta mönster finns även i collagetyg som passar utmärkt till en mysdress eller varför inte en heldress som är hetaste plagget just nu.
Håller bebisen varm i vinter


Denna barnvagnsfilt är sydd i svart jersey med isblå fleecebaksida för att bli riktigt varm och gosig. Framsidan är prydd med applikationer i form av en stjärna i samma fleece som baksidan samt första bokstaven i barnets namn. Filten har ett svart kantband.

Hur vill du ha din filt?? Skicka din beställning till alskadeangel@gmail.com och kom ihåg att Du just nu får 20% rabatt på hela din beställning!


Utökat sortiment med ny leverantör

Nu till vintern saknade jag ett lite varmare och gosigare material till mina produkter och hittade en leverantör med helt underbara velourtyger. Även jerseysortimentet har utökat med tyger från denna leverantör - kameleontdesign. Kika på tygerna och hitta din personliga favorit.


Nysytt

Ytterliggare en Gi är nu klar. Den här är sydd i svart sweatshirttyg med barnets namn som patch och klubbens egna logga. Den är i stl. 92 och kommer synas i Kalmars träningslokaler =)

Fick även en liten idé på tryck till bebismössorna som jag var tvungen att testa =)
Mössan är i stl 50/56 och finns att köpa i shoppen. Önskar du en babymössa med egen unik text, eller en Gi med ditt barns namn går det alldeles utmärkt att beställa på alskadeangel@gmail.comRSS 2.0