Sneakpeak av sommarkollektionen

En del av sommarkollektionen är nu färdig. Det är en farfarströja med lite störra halsringning och rundad nedtill. Tröjan är någon cm längre i bakstycke än fram. Den här tröjan kan beställas i valfri kombination av jerseytyger.
Det är första gången jag ger mig på att sy en tröja med "farfarsknäppning", det var lite klurigt att få till men övning ger färdighet och jag är riktigt nöjd med den här modellen av tröjan.
En Farfarströja kostar 249 kr.
Min nya kompis

Har köpt mig en ny kompis som jag kallar för pysen. Pysen kommer i framtiden visa hur några av mina produkter ser ut på och även följa med mig på marknader/loppisar runt om där jag kommer finnas och sälja mina produkter.
Här visar hon det söta babysetet i lila, dock lite liten i stl...
Barnvagnsgardin

Har fått förfrågan om barnvagnsgardin för att skydda barnet mot solen i sommar. Jag har nu ritat upp en modell som jag känner mig nöjd med och som nu finns till beställning.

Gardinen har två sidor av jerseytyg och kantas med en snygg matchande interlock. Upptill sitter tre ringar att fästa gardinen med i vagnens suflett. Längre ner på gardinen finns snören att fästa i chassit för genomströmning av luft eller för att hänga upp gardinen som ett "tak" över vagnen om så önskas.
Priset för en barnvagnsgardin är 279 kr.

Tänk på att det blir väldigt varmt inne i vagnen om ingen luft får strömma igenom, lämna därför aldrig ditt barn sovandes i vagnen oövervakad!


Lite sytt =)

I helgen blev denna vändbara mössa klar. Den är sydd i rosa jersey med cerisa stjärnor på ena sidan och rosa farm tyget på andra. Beställaren önskade även barnets namn tryckt på stjärnsidan.
Vändbar mössa är ju jättesmidigt om man inte riktigt kan bestämma sig för ett tyg. Då tar man helt enkelt två av favortiterna och gör en vändbar mössa så får man två i en. Så smidigt, och förmånligt dessutom ;)

  

Det blev även en dreglis i det supersöta farm tyget. Den har en baksida i svart fleece och finns nu att köpa i shopen.
Ännu en mössa

Ytterliggare en mössa är på väg till sin nya ägare. Den här är sydd i himmelsblå-vit randig jersey och är i stl. 50.
Blev så fin så jag tror jag ska göra en till sonen oxå =)
Lite ändringar i beställningsinformationen

Nu inför jag tidsbegränsning vid betalning. När Du mottagit mail om att varan är färdig och det är dags för betalning ska produkterna betalas inom 14 dagar annars lägger jag ut produkterna i shopen till försäljning för allmänheten. Har du beställt personligt tryck på varan vill jag ha betalt i förskott då dessa produkter ej går att sälja i shopen vid utebliven betalning.

Det kostar mig både tid och material så jag ber Er att endast lägga en beställning om Ni tänker fullfölja affären!


Många mössor blir det =)

Det har blivit en hel del mössor eftersom jag haft ett dundererbjudande.

Min son har växt ur alla sina vårmössor, å vad synd tyckte jag som var tvungen att sy en ny i en av tygena jag har kärat ner mig i ;) Turkos med vita moln. Ett helt fantastiskt härligt vårtyg som är ännu mer fantastiskt i verkligheten. Blev även en himmelsblå till hans kompis.Sen fick jag in en del beställningar på vändbara mössor som gav mig en tankenöt att knäcka, men det lyckades och jag blev väldigt nöjd med resultatet! Det är lite blandade storlekar och modeller o från ena sidan ser de ut så här...och vänder man på dem ser de ut så här:Och när jag endå var i farten passade jag på att sy några extra.

Även dessa är vändbara;
Cerise med vita fordon o cerise med vita ränder som insida, stl. 42
Brun med vita moln o röd med vita hjärtan som insida, stl. 38
Cerise med vita moln o cerise med vita ränder som insida, stl. 32 o även i stl. 36
Dessa finns att köpa i shopen. I och med att dessa är lite pilligare att tillverka blir jag tvungen att lägga på 30 kr extra på priset (Gäller ej Er som redan lagt en order)
  

RSS 2.0