Tvättråd

Tyget är förtvättat innan jag syr ihop det för att undvika att plagget krymper och tappar form. Alla kläder kan maskintvättas i 40 grader. De plagg som har ett färgtryck fungerar att tvättas i maskin med avigsidan ut, men jag rekomenderar handtvätt för att bevara trycket fint så länge som möjligt. Trycket är mättat efter fixeringen och tappar lite färg vid första tvätten, vid handtvätt tappar det mindre färg än vid maskintvätt.
 
Vinyltryck kan efter några tvättar bubbla sig eller släppa lite, ta då ett bakplåtspapper, placera över trycket och pressa med ett varmt strykjärn, utan ånga i några sekunder. Passa noga så du inte bränner tyget eller trycket.Scarfsar och dreglisar


Knytscarf
Pris: 70 kr

Med tryck: 100 kr

Scarfen sys i Stretchigt Jersey tyg för bästa komfort.
Du väljer själv vilken färg du önskar på just din scarf, kanske kombinera med en annan färg på tråden för en modern look. Scarfsen är One Size, passar även vuxna och hundar ;)


_______________________________________________________________________________________

Tryckknappsscarf
Pris: 70 kr

Med tryck/bokstavsapplikation: 100 kr


Scarfen sys i Stretchigt Jersey tyg för bästa komfort. Den är One Size men med hjälp av tryckknapparna kan halsen ställas i två storlekar. Går även att få med fleecebaksida för att värma vid kalla vintrar och kostar då 80 kr.

            


 

Dreglis
Pris: 59 kr
3 st för 130 kr

Med tryck: 89 kr

Dreglisen är lite mer scarfliknande för att bli mer en del utav barnets outfit. De har en fleecebaksida för att suga upp så mycket dregel som möjligt så barnet inte blir bött så snabbt. Dreglisen är ställbar i två lägen med hjälp av tryckknapar. Dreglisen sys i Stretchigt Jersey tyg för bästa komfort.


                     
GiBJJ, Karate, Judo Gi
Pris: 499 kr / 599 kr

Kanon doppresent till den kampsportsintresserade familjen =)
Dräkten sys i sweatshirt tyg med krage av ripsband. Byxorna har en muddresår i midjan och bältet är av Ripsband. Dräkten sys i storlekarna 50-86.
Dräkten på bilden är ett visningsex, dessa patches följer ej med dräkten. Du kan själv välja vad just din dräkt ska ha för patches, det kan vara barnets namn, klubbens namn osv. Har du inget eget förslag kommer kollektionens namn stå på jackan. Kollektionens logga är standard på alla byxor.

  


Välkommen

Att sy har i stort sätt alltid varit en hobby för mig, Älskade Ängel är en kollektion av barnprodukter jag har tagit fram sen jag fick min älskade lilla Ängel. Jag hade några idéer på saker som jag inte lyckades få tag i på marknaden så jag satte mig ner och knåpade ihop bäst jag kunde. Mitt mål är att skapa moderiktiga, funktionella och praktiska produkter. Kläderna ska vara mjuka och tacksamma att leka och röra sig i. Jag designar o ritar alla mönster själv, med viss inspiration, vilket gör det enkelt att tillföra ändringar. Allt utifrån era önskemål =) 
De tyger och tryck som finns att tillgå finner du i mina gallerier. Utforma ett eget unikt plagg eller inspireras av mina redan uppsydda produkter. För närvarande syr jag kläder i stl. 44-116, specialbeställningar tas an i mån av tid.

I Älskade Ängel shoppen finner du redan uppsydda produkter som skickas med omgående leverans, det är först till kvarn som gäller. Men självklart kan jag sy upp ytterliggare produkter om intresset finns.

Hur beställer jag? / Köpvillkor
Du beskriver dina önskemål i ett mail till mig. Vad du vill ha, vilket tyg, storlek, eventuellt tryck eller andra specifika önskemål. Försök att vara så detaljerad som möjligt i din beställning, är trycket stort på beställningar är det inte alltid jag hinner maila frågor om minsta detalj utan tar då egna initiativ. Önskar du produkten till ett speciellt datum är jag tacksam om du meddelar även det i beställningen. Har du någon erbjudandekod skriver du det i ämnesraden.
Du får sedan ett svar av mig som bekräftar att jag mottagit din beställning, prisuppgifter och ungefärlig leveranstid.
När produkten är färdigsydd får du ytterliggare ett mail med en bifogad bild på produkten för ditt godkännande. Är du nöjd betalar du då in summan som står angivet i mailet till bifogat kontonr inom 14 dagar, annars annulleras ordern och produkterna läggs ut i shoppen. När betalningen är registrerad skickas varan och bekräftas med ytterliggare ett mail till dig.

Beställer du en produkt med personligt tryck gäller förskottsbetalning innan jag börjar sy på produkten, detta för att dessa varor ej går att sälja i shoppen vid utebliven betalning.

Maila din beställning till mig på alskadeangel@gmail.com. Frakt tillkommer efter postens eller schenkers prislista.
 
Välkommen med din beställning =)


RSS 2.0