Blöjtårta och syskonmatchning

 
När jag skulle fixa en present till ett par tvillingpojkar som skulle döpas blev jag så sugen på att göra en blöjtårta!!
Det har blivit en mycket populär gåva att ge vid babyshower, födsel eller dop och väldigt uppskattad av föräldrar!
En blöjtårta kan man dekorera med hur mycket roliga och nödvändiga prylar som helst. I denna tårta blev det bland annat varsitt härligt sommarset med Farfarst-shirt och namnshorts.
 
     
 
Gjorde även en matchande tunika till storasyster med raglanärm och lite roliga detaljer.
 Fler rykande nyheter!

 
 
Nu är det påfyllt med stretchdenim så fritt fram att beställa namnjeans igen =)
Lite vitt tyll som jag har en speciell uppgift till, håll utkik!! ;)
 
Två nya somriga jerseytyger, ett vitt med dinosaurier på och ett rosa med flip flops.
Det vita tyget med sneakers är ett bomullstyg.
Dessa finns endast i begränsad mängd, först till kvarn gäller!Nyheter

Nya helt fantastiska härliga tyger har kommit in;
Vad sägs om hästen plopp, Racecar eller Bambi?!
 Hästen Plopp - inkommer v.20 Racecar rosa Bambi
 
Jag har nu även lite bomullstyger på lager som lämpar sig till vimplar, dynor, solgardiner o. dyl, men beställer fortfarande även hem efter önskemål =)
 
Och så till sist lite nya trycknyheter;
Nu finns nya, lite större bokstäver med annat typsnitt och trycken går nu även att få i silverfärg!Släpp ungarna loss det är vår =)

Äntligen har värmen hittat hit till söder iaf =)
Mössorna får nu läggas på hyllan och med det REAr jag ut de två uppsydda mössorna jag har kvar i shoppen till halva priset!
 
Men trots värmen har det blivit en bokstavsmössa i baggymodell.
Som ni kanske ser på bilden har det tyvärr blivit fel i trycket av det svarta tyget med vita fordon. Fordonen är istället lite gråaktiga och det svarta är lite "dassig" i färgen.
Detta innebär att jag erbjuder 50% rabatt på alla produkter som ni väljer att ha uppsytt i det svarta tyget med vita fordon (eller anticitgrå med ljusgrå fordon ;) ) Skynda nu att fynda, tygmängden är begränsad!
 
 
Jag har tagit fram en ny variant av tröja. Bärgarentröjan här har raglanärm och mudd vid ärmslutet. Bakstycket är något längre och lite rundad. Priset för en långärmad tröja oavsett om det är raglanärm, vanlig ärm, mudd, kantning eller fåll, är 250 kr.
   
Och slutligen en härligt vårig t-shirt i lime med vita stjärnor. Denna variant har vitkantade ärmslut och även här är bakstycket något längre och rundad. Priset för en t-shirt är 230 kr.
   


RSS 2.0