Knutar

Ett gäng babymössor/knutmössor har blivit klara, här har de blivit lite mer personliga med namntryck.
Den lilla mössan fick även en matchande dreglis =)Kjolnyheter

Jag fortsätter att pumpa ut lite vårnyheter =) Idéerna har verkligen bubblat inuti mig och det är så roligt att presentera alla nyheter för er =)
När jag surfade runt på en förskolesida såg jag en variant av tyllkjol och blev supersugen på att göra en (eller två)=) Så här blev resultaten. Kjolen kan fås i vilken färg man vill, de på bilden har fyra färger i sig. Vit, cerise, lila och svart, sen valde jag ett ljusrosa sidenband till det. Dessa två kjolar är till två små prinsessor som fyller 1 och 3 år.
Priset på en tyllkjol ligger på 220 kr
 
Två dinoscarfsar har även flyttat hemifrån. Knytscarfsen är ett måste nu till våren, alldeles lagom varm för de små halsarna =)Kjolar / Klänningar

 
 
Tyllkjol
Pris: 220 kr
 
Kjolen består av tyllremsor som fästs med ett satinband.
Här väljer ni fritt vilken färg ni vill ha på kjolen, och hur många olika färger ni önskar. Kjolen på bilden ovan har 4 färger. Kjolen knyts runt magen med hjälp av satinbandet, vilket innebär att den kan användas länge =)
 

 
 
A-linjeklänning
Pris: 299 kr
 
A-linjeformad klänning med kantad puffärm och hals. Mjuk klänning som passar lika bra till lek som festligheter =)Mössparad

Triss i mössor =)
 
Överst ser ni vinnarmössorna i tävlingen om en flecefodrad bokstavsmössa som var i januari. Det drogs två vinnare, en i facebookgruppen och en här på bloggen.
Grattis Sandra och Åsa till era vinster och jag hoppas ni blir nöjda =)
 
En kund nappade på mössorna med namnapplikation som jag gjorde till företaget lowes.nu och ville själv ha en som hon kunde bära på jobbet.
En mössa med namnapplikation kostar 180 kr, i priset ingår namn med max 7 bokstäver.Vill ni se en stjärna i fler vårnyheter =)

 
 
Här åkte vi på ännu en släng av sjukdomar så sömnaden har fått ligga åt sidan ytterligare en tid. Jag jobbar nu dubbla pass för att försöka komma ifatt och beta av beställningslistan så fort jag kan.
 
Jag har färdigställt ett set till en trogen återkommande kund. Muddbyxor i multifärgade stjärnor med extra lång mudd både i ben och midja så barnet kan ha byxorna länge =) En matchande body i gult med svarta detaljer, och även denna har extra lång mudd i ärm att vika ned om så önskas =)
Till en trogen kund skickade jag med lite lite vårnyheter som jag har klurat på under vintern. Det ska löna sig att vara återkommande hos mig ;)
 
Stjärnmössan är ett bra alternativ om man vill ha enfärgad mössa men ändå med någon färgklick.
Här valde jag att matcha med setet och tog då en gul mössa och gjorde stjärnan av det multifärgade stjärntyget.
Priset för en stjärnmössa ligger på 150 kr
 
Nu finns även namnjeansen att beställa!
Dessa på bilden är i svart denim, även här är det extra lång mudd för att byxorna ska kunna växa med barnet =)
Namnet går att få i valfri färg men kan max vara 7 bokstäver långt.
Priset för namnjeansen är 270 kr
 
Det har även blivit en mössa i bärgaren tyget.Älskade Ängel på Facebook

Kom ihåg att Älskade Ängel även finns på Facebook.
Klicka in er på här och bli medlem för att ta del av erbjudanden och tävlingar =)
 Förtroendevald

 
Företaget lowes.nu gav mig sitt fulla förtroende att göra mössor till personalen att strosa runt i =)
Det blev tre vanliga höga mössor med namnapplikation. Testade lite olika varianter och jag hoppas de blir nöjda med dessa!
På bilden nedan har jag vridit den svarta mössan lite så ni ser hela namnet. Applikationen böjar alltså mitt fram på mössan och löper sedan halvvägs runt.Tävlingen är avslutad!

Som vanligt använder jag mig av random.org för att lotta ut vinnaren.
Det lyckliga vinnaren av en fleecefodrad bokstavsmössa är:
Alvins mamma =)
Det trillar snart in ett mail hos dig =)


RSS 2.0