Omarbetad tryckknappscarfs

Jag har ritat om tryckknappscarfsen lite. Den har nu blivit bredare då jag kände att den tidigare modellen var alldeles för "spetsig". Den nya modellen känns mycket bättre och jag blev kanonöjd =)
 
Här visar Pysen hur scarfsen ser ut på.
Den lämpar sig bäst till barn från 2 år och uppåt (Pysens storlek motsvarar ca 4 månader) . Den är i One Size och kan ställas i två lägen med hjälp av tryckknappar.
 
 
Det har blivit ett gäng tryckknappscarfsar nu i mellandagarna. Dessa är fodrade med fleecefoder och passar utmärkt nu till vintern. Just dessa är beställda till en äldre kille med funktionshinder och är tänkt att använda som en kombinerad scarfs/dreglis. En snygg accesoar som mycket väl fyller sin funktion både utomhus såväl som inne =)
 
 En salig blandning =)

I veckan har det blivit en hel del mössor och jag ser här att fordon och dinos är dominerande ;)
 
Ett gäng bokstavsmössor, här på varianten vändbar mössa som är perfekt om du har svårt att bestämma dig för ett tyg. Här får du då två mössor i en =)
Ena sidan ser ut så här:
och vänder man dem utochin ser de ut så här:
 
Några av mössorna ska kombineras med en matchande knytscarf med namntryck och här har beställaren valt svarta stickningar vilket blev en riktigt cool och snygg effekt mot det turkosa.
 
Och slutligen har det även blivit några fleecefodrade mössor i det härliga dinotyget.Mössparad

Det har blivit lite fler fleecefodrade mössor.
En i cerise med vita fordon och vitt fleecefoder.
Två röda med vita ränder till ett syskonpar. De fick en vit bokstavsapplikation och även dessa har vitt fleecefoder =)Specialbeställning stolsdyna

Ibland händer det att det trillar in en specialbeställning på en produkt jag i vanliga fall ej har i mitt sortiment =)
Det är alltid roligt med en utmaning och ingenting är ju omöjligt ;)
Jag tar emot en specialbeställning i mån av tid. Var inte rädda för att fråga, finns det inte bland mitt sortiment kan leveranstiden bli något längre då jag måste arbeta fra nya mönster och liknande =) Men alla beställningar är självklart välkomna!
 
Den här veckan blev en specialbeställning på stolsdyna till Tripp Trapp stol klar.
Jag gjorde en med små stjärnor, och en med stora stjärnor =) Superläckra!!
 
 
 Bokstavsmössa

Bokstavsmössan blev mycket populär efter jag lagt ut en bild på den i tidigare inlägg, skoj =)
För Er som undrar ligger priset på 140 kr med eller utan fleecefoder =)
 
Skicka din beställning till alskadeangel@gmail.comStjärnor till små tvillingar

I veckan har det blivit två set i himmelsblå stjärnor till små tvillingpojkar. Min tanke var att de skulle bli lika men endå olika, eftersom de är enäggstvillingar behövdes något för att kunna skilja dem åt. Så jag valde stjärnärmar på blå body och vice versa. Varsin matchande snuttefilt med bokstavsaplikation för att hålla reda på dem :)

Till pojkarnas storasyster blev det en fleecefodrad mössa, även den med bokstavsaplikation. Så praktiskt till dagis te.x när det inte går att ta miste om vems mössan är :)RSS 2.0