Nu är den här

Nu är den äntligen här! Bilden som många har väntat på =) Solgardinen (tidigare barnvagnsgardin) Har valt att döpa om den då den har fler användningsområden än till just vagnen.

 
Solgardinen sys i dubbelt jerseytyg, tyget är så pass långt så det ska skydda hela barnet mot solen. Här har jag valt två olika tyger för att kunna variera mig i vilken jag vill ha som fram- resp. baksida. Den kantas med en snygg matchande interlock och här valde jag vit med röda stickningar för att få till en kontrast. Upptill sitter tre barnsäkra ringar som är tillverkade i miljövänlig och livsmedelsgodkänd plast (syns ej på bilden) att fästa gardinen med i vagnens suflett. Ringarna finns i fem olika färger: Svart, vit, röd, blå och rosa. Längre ner på gardinen finns snören att fästa i chassit för genomströmning av luft eller för att hänga upp gardinen som ett "tak" över vagnen om så önska
Priset för en solgardin har höjts pga ökad materialkostnad och ligger nu på 350 kr.

Det är en prisvärd produkt med många möjligheter.


Genom att knyta snörena runt chassit får du genomströmning under filten så att frisk luft cirkulerar runt barnet.


Du kan även knyta snörena runt handtaget och får då istället ett "soltak", barnet ser mer vad som händer.


Kanske är du som jag och hela tiden vill se ditt barn. Med hjälp av ringarna är det enkelt att bara vika över solgardinen till den sidan solen är och du kan se och kommunicera med ditt barn.


Den fungerar även att fästa på babyskyddet för att hålla den bråkiga solen borta i bilen. Eller som vindskydd när du bär med dig stolen. Den kan fästas på alla vagnar med suflett (liggvagn, sittvagn, sulky) och eftersom du alltid har med dig den kan du enkelt knäppa loss den och använda som underlag när bebisen ligger i gräset o luftar sig på picknicken =) Svep den runt dig och det blir en amningsfilt. Mycket praktisk produkt som är ett måste i sommar!

Tänk på att det blir väldigt varmt inne i vagnen och bilstolen om ingen luft får strömma igenom, lämna därför aldrig ditt barn oövervakad och var noga med att regelbundet känna efter temperaturen hos barnet!


Syftet med mina mössor

Det har blivit fler mössor i veckan. En i rosa jesey med vita moln i stl. 42 med barnets namn tryckt på. Det blev även två stycken i stl. 52, en i svart jersey med vita fordon som min traktortokiga älskade lilla som ska få, och en himmelsblå/vitrandig.Storleken på mina mössor är omkretsen på barnets huvud. Det är en hög modell och syftet är att barnet ska kunna ha den länge. Min son kan fortfarande ha stl. 48 trots att han är en 52:a i och med att tyget är stretchigt. Mössan blir då lägre i modell eftersom huvudet fyller ut den på ett annat vis =)


Specialbeställning

I mån av tid tar jag även emot specialbeställningar.
Den här gången har det blivit ett kuddfodral i svart jersey med vita moln som ska pryda ett barnrum.

Mössor och vimplar

Jag syr så nålen glöder här hemma, och det är så roligt att se hur produkterna tar form och kunderna blir nöjda. Det här veckan har det blivit två nya mössor. En vändbar mössa i svart jersey med vita fordon på ena sidan och vänder man den ut-och-in blir den turkos med vita stjärnor.
Den andra mössan är sydd i det härliga turkosa vårtyget med vita moln. Båda mössorna är i stl. 52.Det har även blivit vimplar i tre olika utföranden, min personliga favorit blev den med cerise/vitrandigt och rosor på. Blev lite lantligt chabby chic =)RSS 2.0