Efterlängtat bärgarentyg

Idag kom det efterlängtade paketet ;) äldsta sonen blev lyrisk och tingade en bit, har bara inte riktigt bestämt mig vad det ska bli :)
Kom ihåg att det finns endast i begränsad upplaga så här är det först till kvarn som gäller :)
Många L blev det...

 
Bokstavsmössorna fortsätter sin populäritet =)
De två översta är fodrade med vit fleece och de två nedersta är vanliga höga mössor =)Vårnyheter!

Nu börjar jag släppa vårnyheterna som jag har klurat på under vintern =)
 
   
Först ut är bumperbarskydd.
Dessa sys i jersey så det finns många härliga färger och mönster att välja mellan. Vill man kan jag även sy på pillband. Mycket populärt hos de mindre barnen så de hålls sysselsatta i vagnen =) Man kan blanda pillbanden i färgband och reflexband om man vill det så kan ingen missa er på promenaden i mörkret =)
Vill man ha reflex på sitt skydd men känner att barnet är för stort för pillband kan man få reflex längs med hela skyddet istället =)
Superpryl!
Priset ligger på 100 kr och 110 kr med pillband eller reflex
Nästa nyhet är tights.
Modellen på bilden är sydd för mindre barn och har då enbart mudd i midjan för att vara snäll mot de små känsliga magarna. Här har jag även valt att sy dit två rosetter som jag tyckte var så sött =)
Priset ligger på 200 kr och 210 kr med rosetter.
 
Slutligen har jag ett kanontyg som jag inte riktigt har fått sin rättvisa.
Darlingtyget är så fint och jag kände att jag var tvungen att sy upp något av det. Så det blev en ursöt tunika i stl. 62 med röda muddar. Jag nöjde mig inte där utan sydde upp ett matchande hårband i stl. 40
Och tänk att det passade alldeles perfekt ihop med tightsen ;)
Setet finns nu att köpa i shopen
 
   Specialbeställning Barnvagnsset

 
Här har vi brottats med sjukdomar ett tag nu och produktionen har därmed fått ligga åt sidan. Men nu är vi alla friska och krya och högst upp på listan fanns en specialbeställning på ett barnvagnsset till en Emmaljunga Scooter.
Beställaren ville ha en vändbar dyna, och valde dessa två tyger och röd kant. Jag förstärkte dynan nedtill med baevernylon för att tåla väta och lätt att torka av efter leriga skor =) Jag gillar kontraster och valde därför att även ge dynan röda stickningar som på den svarta sidan ger en riktigt snygg effekt tillsammans med kantbandet =)
 
 
 
 
Jag fick fria händer till muddarna och stödskyddet och valde att även göra dessa vändbara för att kunna utnyttja setet till max.
 Bland molnen =)

En personlig snuttefilt är ju toppen på alla vis =) Lille Albin ville ha en i turkost med vita moln och namn. På snuttefiltar rekomenderar jag applikationer. Jag kan inte 100% garantera att färgtrycken inte lossnar när de små liven gnager och pillar på det. Att ligga och snutta på färg känns inte så bra även om den är giftfri, så en namnapplikation fick det bli på Albins snutte. Här valde jag turkost och vitt pillband och baksidan har samma molntyg.
 
 
  Små prinsessor

Underbart sött set till två små prinsessor ligger nu och väntar på avhämtning.
Två vändbara mössor i det underbara prinsesstyget med matchande knytscarf till.
 
Vänder man mössorna utochin förvandlas de till fantastiska bokstavsmössor i cerise med vita ränder =)
Dessa två tjejer kommer bli så fina!!


RSS 2.0