Kom ihåg...

att kika in i shoppen med jämna mellanrum.
Där lägger jag ut färdigsydda produkter med omgående leverans!
 
Just nu!!
Har jag bland annat fyllt på med en tröja och en =)Påfyllning av tyger

Det är alltid lika roligt när en ny leverans dimper ner i brevlådan. Idag kom bland annat detta fina Bäbä vita lamm tyg.
 
Bäbä vita lamm blå
 
Nu väntas lite tygvård innan nya kreationer kan skapas.
Alla tyger tvättas vid leverans för att tvätta bort ev. kvarvarande kemikalier efter tryck (vilket det eg. inte ska finnas, men eftersom det ska bli barnkläder vill jag vara extra noggrann), och även för att undvika att plagget sedan krymper vid första tvätt hemma hos Er. Plaggen är m.a.o. redo att användas direkt när de dimper ner i Er brevlåda ;)
 
Efter tvätt ska tyget torkas och sedan strykas och planliggas något dygn för att dra ihop trådriktningen igen, annars finns det risk att plagget vrider sig vid tvätt, och det vill vi inte!
 
Det är först efter detta som jag klippa i tyget och skapa Era härliga Älskade Ängel produkter.Hög tid för julklappar =)

Jo visst, snart är julen här och nu är det hög tid för Er som tänker ge en Älskade Ängel produkt i julklapp till någon ni tycker väldigt mycket om, att lägga Er beställning! Sänd Er beställning till alskadeangel@gmail.com
 
Tygsortimentet har nu uppdaterats och bland annat finns detta fantastisk mysiga Vintertyg som jag så förälskad i! En julklappspyjamas, eller en fleecefodrad mössa till kalla vinterdagar =) Härligt!
 
Vinter
Resten av tygerna finner du här; http://lskadeangel.blogg.se/2011/april/tyger.html"trasig" länk

Jag har upptäckt att shoppenlänken överst på sidan inte fungerar, jag arbetar på det.
Länken i menyraden till vänster på sidan fungerar som den ska iaf =)Facebookvinst och dopfilt

Ingen har väl missat att Älskade Ängel även finns på Facebook?? Om någon mot förmodan har gjort det kan du klicka på direktlänken här och ansöka om medlemsskap: http://www.facebook.com/#!/groups/134682809937652/?bookmark_t=group Där kan Du ta del av erbjudanden och tävla om fina priser =)
I senaste tävlingen vann Anne Åkerström en mössa och valde en vändbar variant i tygerna svart/turkos randig och svart med vita fordon.
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det har även blivit en barnvagnsfilt som doppresent till lille Albin.
Den blev i turkos molntyg, med vit fleecebaksida och kantning. Även namnapplikationen gjordes i vitt.Dinos och turkost

Senast tillverkade produkter =)
Detta ursöta babyset med Dinos är en doppresent till en liten pojke. Dinotyget har passande höstfärger som går i brunt, rött orange, grönt och blått. Då mössan skulle ha ett namntryck valde jag vit kant så namnet syns ordentligt och matchade det med vit fleece och dekorsöm på dreglisen.
 
Men det har även blivit lite turkost...
Tröjan och fordonsmössan är en beställning, jag valde turkosa sömmar och vit halsmudd på tröjan.
Den turkosa mössan med vita moln är i stl. 52 och finns att köpa i shoppen för 120 kr =)


RSS 2.0