Babyfilt

Det känns inte så lockande att köpa en fleecefodrad barnvagnsfilt mitt i sommaren så nu finns det en annan variant av babyfilt. Den här sys av ett enkelt lager interlock som kantas för snyggare kanter. Trots att det är sommar vill ju små bebisar nestas lite, den är även perfekt att hänga över vagnen för skydd mot solen, häng den över axeln vid amning på offentliga platser om bebisen behöver äta i lugn o ro, gosa med den som snuttefilt och självklart värmer den bebisen vid småkyliga sommarkvällar. En babyfilt kan användas till mycket, gör din beställning nu på alskadeangel@gmail.com Priset är 199 kr


Premiärer!

Nu öppnar Älskade Ängel shopen där jag lägger ut färdigsydda produkter som ni kan köpa med omedelbar leverans. Det är endast de produkter du ser som finns att tillgå så det är först till kvarn som gäller. Ser du nåt du gillar mailar du mig på alskadeangel@gmail.com och tala om vad du vill ha.

___________________________________________________________________________________________

Nu finns det även en variant av dreglis att beställa. Den här modellen är lite mer scarfliknande för att bli mer en del utav barnets outfit. De har en fleecebaksida för att suga upp så mycket dregel som möjligt så barnet inte blir blöt så snabbt. Dreglisen är ställbar i två lägen med hjälp av tryckknapar.

Beställer du en matchande babymössa samtidigt får du båda till det fantastiska priset 130 kr.
Älskade Ängel webbshop

Välkomna in till min nya webbshop

http://alskadeangel.storedo.com

 
Till Vagnen

 
 
Barnvagnsfilt
Pris: 350 kr
Med fleecebaksida: 350 kr

Filten är 90*70 cm och sys i dubbelt jersey. Med en namnapplikation (+60 kr) blir den en mycket populär doppresent / välkommen till värden present.

           
 
 

 
Solgardin
Pris: 350 kr

Solgardinen sys i dubbelt jerseytyg, tyget är så pass långt så det ska skydda hela barnet mot solen. Här har jag valt två olika tyger för att kunna variera mig i vilken jag vill ha som fram- resp. baksida. Den kantas med en snygg matchande interlock och här valde jag vit med röda stickningar för att få till en kontrast. Upptill sitter tre barnsäkra ringar som är tillverkade i miljövänlig och livsmedelsgodkänd plast (syns ej på bilden) att fästa gardinen med i vagnens suflett. Ringarna finns i fem olika färger: Svart, vit, röd, blå och rosa. Längre ner på gardinen finns snören att fästa i chassit för genomströmning av luft eller för att hänga upp gardinen som ett "tak" över vagnen om så önskas.
Den fungerar även att fästa på babyskyddet för att hålla den bråkiga solen borta i bilen. Eller som vindskydd när du bär med dig stolen. Den kan fästas på alla vagnar med suflett (liggvagn, sittvagn, sulky) och eftersom du alltid har med dig den kan du enkelt knäppa loss den och använda som underlag när bebisen ligger i gräset o luftar sig på picknicken =) Svep den runt dig och det blir en amningsfilt. Mycket praktisk produkt =)

Tänk på att det blir väldigt varmt inne i vagnen och bilstolen om ingen luft får strömma igenom, lämna därför aldrig ditt barn oövervakad! Var noga med att regelbundet mäta temperaturen hos barnet.
 

 
 
Bumperbarskydd
Pris: 100 kr
Med pillband eller reflex: 110 kr
Med vinyltryck: 150 kr
 
         
  Leverantör av sagotyger =)

Har slutit upp med ytterliggare en leverantör, Liandlo. Den här har tyger med lite mer sagoteman och pandatyget är så fint!

Tyg - Imse vimse spindel Tyg - En elefant balancerade TYG Fem små apor Turkos

TYG Panda Rosa TYG Panda Turkos TYG Bulldog

Tyg - Turkos KlöverIn med det nya och ut med det gamla

Tygerna uppdateras ständigt, nu har sortimentet uppdaterats med nya fräscha tyger och lite har fått lämna oss för den här gången ;) Kolla in dem och hitta just din favorit =)


Tryckknappsscarfs

Nu kan du även få scarfs med tryckknappar!
Fick en förfrågan från en kund om jag kunde göra knytscarfsen med tryckknappar, och självklart, inga problem =)
Ritade om mönstret lite. Scarfsen har samma längd som knytscarfsen, men något smalare för att undvika en massa överblivet tyg som knölar till sig i nacken. Den har två tryckknappar för att ställas i olika lägen.

Vill du oxå ha en snygg scarfs, sänd din beställning till alskadeangel@gmail.com
Tröjor

 
Hoodtröja
Pris: 399 kr / 449 kr

Hoodtröja i dubbelt jerseytyg för att bli lite tjockare.
Kombinera färger och mönster hur du vill, efter eget tycke och smak =)
 

 
 
T-shirt
Pris: 230 kr
Med tryck: 270 kr
Med farfarsknäppning: 250 kr
 
Sys i jerseytyg med bandkantat ärmslut och mudd i hals. Tröjan är något rundad nedtill.
 
 
 

 
 

Långärmad T-shirt
Pris: 249 kr
Farfarsknäppning: 269 kr

Sys i jerseytyg med mudd i ärmslut och hals. Tröjan är något rundad nedtill.
 
      
 

 
Tunika
Pris: 259 kr
 
En tröjliknande tunika med mudd i ärmslut och längst nedtill. Kantad kuvertringning för enklare av- och påklädnad av minre barn. Tunikan är lite insvängd runt höfterna.
 


RSS 2.0